Luiza Maghiari este designer de interior și mărturisește că are o atracție către culoare și proporții.

Ma numesc Luiza Maghiari sunt in spatele Papion Design, de profesie inginer si manager dar in largul meu ma simt ca artist , pictor, designer de interior si obiect, am un simt practic dezvoltat si reusesc sa duc toate proiectele la bun sfarsit.

Atractia catre culori si proportii o am din copilarie mazgalind fara reguli si calcule sute de foi…. Mi-am facut curaj si primul pas a fost acum 15 ani cand am absolvit un curs de pictura profesionist in care am invatat mai multe tehnici de pictura si m-am indragostit de Pablo Picasso, Vincent Van Gogh, pictori romani Rodica Lazar, Vasile Grigore, Nicolae Toniza dar si pictori ai zilelor noastre Adrian Ghenie. Am obsernat si am incercat sa reproduc culorile unor lucrari si nu este usor sa ajungi al acea nuanta folosita de artist , este un exercitiu de incepator, acum imi dau seama cat ocru , ciena arsa, carmin, albastru marin …. sa folosesc ca sa prepar exact nuanta pe care o vreau.

Ca designer de inerior imi este usor sa ajut clientii sa isi transpuna ideile intr-un concept unic, estetic si functional care poate sa aduca si valoare adaugata materializandu-se prin cresterea valorii de piata a imobilului. Imi place sa aleg materiale, texturi, culori, postere, tablouri sa dimensionez mobilier sa concep elemente personalizate si sa aduc obiecte create de artisti romani iar rezultatul sa fie unul spectaculos, este ca si cum fac o prajitura , pun ingrediente de calitate, mirodenii respect o reteta, mai pun un praf secret si rezultatul este pe masura, Pofta buna!

Imi plac designeri precum Kelly Wearstler care este indrazneata in folosirea culorilor si a obiectelor ciudate care par la prima vedere ca nu se potrivesc dar le foloseste intr-un echilibru perfect care te provoaca sa analizezi si sa fii curios. Kelly Hoppen este o artista care ma invatat sa dozez culoarea si sa variez texturile in acelasi tonuri.

Sunt neobosita cand incep un proiect, ma coplesesc ideile si simt energa celor de landga mine, formam o orchestra, cantam o simfonie iar eu sunt dirijorul”, spune Luiza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here