Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat miercuri că l-a înlocuit pe Marius Coaje cu Edmond Niculuşcă în funcţia de director adjunct al Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, potrivit Agerpres.

În campania electorală, Nicușor Dan l-a acuzat pe Marius Coaje că a fost condamnat penal pentru furt.

”Consilierul pentru infrastructură al Primarului General, Marius Coaje. Este totodată director adjunct al administrației pentru consolidări. A fost condamnat cu suspendare pentru furt”, a spus Nicușor Dan pe 18 septembrie într-o conferință de presă în care a prezentat 15 nume de oficiali din Primăria București cu probleme penale sau legături apropiate cu familia Gabriela Firea – Florentin Pandele.

„Azi am decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcţii Marius Coaje, director adjunct, şi Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, în funcţia de director adjunct al acestei Administraţii îl voi numi pe Edmond Niculuşcă. El e fondatorul Asociaţiei ARCEN şi un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Şcolii Centrale şi a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul Bucureşti”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Pe 18 noiembrie, Edmond Niculuşcă, director al Asociaţiei Române pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate, anunţa că a fost numit consilier personal al primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here