British Council România și Ordinul Arhitecților din România – Filiala București, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii în România, organizează un concurs de soluții de arhitectură cu tematica generală “Crossing Borders”, în vederea realizării și implementării standului Marii Britanii în calitate de Invitat de Onoare la târgul de carte Bookfest din perioada 29 mai – 2 iunie 2019.

Marea Britanie este Invitatul de Onoare la ediția din acest an a târgului Bookfest, al doilea cel mai mare târg de carte din România. 2019 reprezintă un an de importanță majoră pentru Regatul Unit, atât în plan politic, cât și din perspectiva relațiilor culturale cu alte țări europene, iar menținerea și întărirea colaborării în plan cultural între Marea Britanie și România sunt mai importante ca niciodată.

Prezența Marii Britanii în cadrul Bookfest cu tematica generală “Crossing Borders” dorește să reafirme deschiderea spre colaborare în plan cultural și social între cele două țări, alături de puterea incontestabilă a artei și a literaturii de a depăși granițele.

Competiția se desfășoară în perioada ianuarie-martie, iar finalizarea implementării proiectului va avea loc în luna mai. La competiție pot participa arhitecți, designeri, arhitecți de interior, arhitecți stagiari sau studenți arhitecți.

Premii

  • Premiul I – 2000 euro + 2000 euro (la semnarea contractului)
  • Premiul II – 1500 euro
  • Premiul III – 1000 euro

Sesiune de informare: miercuri, 23 ianuarie 2019, 6 PM – 8 PM @ Modul Cărturești – Strada Academiei 18-20, București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here