Ce motive ai avea să îți faci o cameră all white în casa ta? În primul rând, ai putea să pui în practică această idee deoarece spațiul va căpăta amploare și va deveni mai luminos, chiar și dacă nu ai ferestre mari. Un alt motiv ar fi aceala că o cameră albă are un look foarte elegant, mai ales dacă știi cum să integrezi elemente de decor în nuanțe neutre, precum griul, bejul sau ivoire-ul.

Și totuși, cu toate că acest tip de design prezintă o mulțime de plusuri, camera în care aplici această idee ar putea părea prea goală sau prea rece, din cauza faptului că nu există culori mai variate. Prin urmare, îți propunem câteva trucuri de design pe care să le folosești!

Mobilierul

Primul pas pentru a crea un design utilizând albul și, în general, o paletă de culori neutre, este să faci alegerile corecte când selectezi piesele de mobilier. Acestea pot fi complet albe, pot avea inserții de tonuri neutre sau poți chiar să mergi un pic mai departe și să îndrăznești să alegi un bej cremos!

Iată o sugestie:

Aceasta este o propunere de design all white reinterpretat, pe care o poți aborda pentru un living open-space. Optează pentru un colțar în nuanțe de gri deschis, nuanțe pe care ai putea să le utilizezi, de asemenea și pentru scaune.

Focusul cromatic

Cea mai bună parte în crearea designurilor all white este că îți permit să trișezi, folosind accente de culoare. Totuși, regula jocului este să nu utilizezi culori tari pentru piesele centrale ale camerei, cum ar fi obiectele de mobilier, sau podeaua. Însă, un truc inteligent este să apelezi la leduri colorate, pe care să le încastrezi în mobilier. Mai apoi, poți adăuga accente cromatice prin folosirea unor accesorii colorate sau imprimate.

Tot pentru living – dar totodată o idee perfectă de amenajare și pentru dormitor – te provocăm să optezi pentru corpuri de iluminat fucsia, care vor pune în evidență albul celorlalte elemente ale camerei!

Nuanța de alb

Există mai multe nuanțe de alb, așa că nu te limita la albul pur, imaculat. Recomandarea noastră este să te ferești însă să folosești mai multe nuanțe de alb în același spațiu, pentru că nu crează un efect vizual plăcut. Alege tonul de alb noroc și utilizează pentru designul întregii camere.

In aceasta bucatarie, priemeaza albul pur, imaculat, care ofera spatiului un aer deschis, luminos. Accentele de culoare sunt reprezentate de accesoriile de mobilier aurii, dar tototdată este realizat un contrast chic cu ajutorul scaunelor de bar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here