Anul trecut, artistul Thomas Dambo a creat o sculptură de lemn în orașul Tilst din Danemarca. Numele sculpturii a fost Simon Selfmade. Puteți vedea în fotografiile de mai jos că era o figură a unui bărbat, așezat pe un deal mic, care își construise propriul picior. Toată lumea din oraș îl plăcea pe Simon.

Dar într-o zi, o furtună puternică a suflat prin oraș iar sculptura a devenit o grămadă de lemne fără viață abandonate pe marginea drumului.

Din fericire însă, povestea nu s-a terminat acolo. Anine, o fată de 14 ani care a iubit atât de mult sculptura, a reușit să strângă suficinte fonduri în două zile pentru a permite artistului original să se întoarcă în oraș și să-l aducă pe Simon înapoi la viață. Anine și prietenii ei s-au adunat și l-au ajutat pe Thomas (artistul) și echipa lui să-l reconstruiască pe Simon, folosind lemnul local.

Simon (sculptura) era aparent atât de fericit după ce a fost reconstruit, încât a început să construiască un nou prieten. Acum, în loc de vechea sculptură, care se clădea pe sine, acum se vede construirea unui cap de fată. Numele noii sale prietene este Anime, numită după fata care ia dat din nou viață.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here