Sticla colorată se găsește adesea în clădiri vechi cu geamuri vitrate, dar aceste 10 exemple arată că sticla colorată poate fi de asemenea folosită ca element decorativ într-un interior sau într-o clădire modernă.

1. În această casă, accentele calde de sticlă decorativă creează modele colorate pe hol, care completează lemnul utilizat în interior.

2. Fațada frontală a acestui complex este acoperită cu ferestre colorate dreptunghiulare, care adaugă un strop de culoare în peisajul stradal.

3. Benzi de ferestre din sticlă translucidă și colorată fac ca această biserică să radieze cu culori de mozaic în exterior și în interior.

4. Geamurile din sticlă galbenă, albastră și roz în toată această casă modernă fac să strălucească din exterior și să ”spargă” spațiul alb din interior.

5. Sticla colorată texturată este folosită pentru acest perete de baie, care creează intimitate, dar și lumină în cameră cu culori bogate.

6. Zidul din sticlă colorată din această cofetărie creează o caracteristică unică care se potrivește cu restul decorului.

7. Panouri mari de ferestre colorate compun o parte a acestui pasaj-aeroport, făcându-ne să simțim ca și cum o persoană merge printr-un curcubeu.

8. Această clădire este un centru sportiv și de agrement pentru copii. Sticla colorată pe exterior continuă tematic în interiorul clădirii, unde camerele sunt împărțite în funcție de culoare.

9. Aceste balcoane vibrante din sticlă colorată par că nu au forme logice sau repetitive, făcându-le interesante la vedere.

10. Ferestrele colorate din sticlă fac acest hol alb mai strălucitor, cu culori dansând pe perete, pe măsură ce lumina atinge sticla.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here