Arhitectul Tal Losica a proiectat interiorul unui apartament mic din Haifa, Israel. Chiar de la intrarea în apartament, holul deosebit de spațios permite un mic spațiu de birou, încadrat de o ușă de sticlă.

Sosind în camera de zi, o insulă de lemn cu rafturi de cărți încorporate, definește zona de bucătărie, în timp ce o canapea gri este așezată în fața peretelui televizorului, care are iluminare neagră și rafturi de aceiași culoare. Insula de lemn cu dulapuri verzi funcționează și ca  aragaz și are un cuptor încorporat. Același dulap verde este folosit de-a lungul pereților. Iluminarea și geamurile din sticlă neagră au fost folosite  pentru a adăuga mai multă lumină în bucătărie. Dulapul verde se extinde în zona de luat masa sub formă de bancă pentru a oferi spațiu suplimentar de depozitare și așezare.

În dormitor, ferestrele cu rame negre sunt folosite din nou pentru a accentua vizibilitatea tabloului naturii. Cabinetul alb se amestecă cu pereții, făcând spațiul să se simtă mai mare decât este. Un scaun roz cu flori, și pernele aduc un strop de culoare în cameră.

În prima baie, o oglindă mare atârnă deasupra unei chiuvete albe pătrate, în timp ce dulapul de sub ea are rafturi deschise pe o parte.

În a doua baie, se află tot o chiuvetă albă cu blat, cu sertare de tragere. Aceasta se află vizavi de fereastră. Rafturile din sticlă accesibile au fost așezate în partea dreaptă a chiuvetei, separând chiuveta de toaletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here