Într-o deschidere dintr-o pădure olandeză, un architect din Anglia, a proiectat o mică casă circulară pentru un cuplu pasionat de câinii din rasa Malamuți de Alaska.

Casa circulară, cu o suprafață de 85 m², are o pasarelă metalică, care duce până la ușa mare din lemn și este ascunsă chiar pe deal, pentru a reduce impactul asupra peisajului și a permite acestuia să se amestece mai bine cu împrejurimile, informează site-ul 123dv.nl.

Ferestrele circulare sunt încadrate în jurul jumătății casei, în timp ce pereții cu oglinzi de la ambele capete ale ferestrei, dau aspectul că fereastra continuă și îi ajută pe proprietari să fie cu ochii pe cățeii lor.

Designul circular face de asemenea, ca peisajul să fie captat din mai multe unghiuri. Indiferent unde vă aflați în casă, puteți vedea în continuare și vă puteți bucura de priveliștea copacilor și a grădinii simțindu-va ca parte din peisajul natural.

În conformitate cu tema de a fi conectat cu natura, un plan de etaj deschis în casă, păstrează toate elementele casei ”accesorizată” cu natura, inclusiv camera de zi, bucătăria, zona de luat masa și dormitorul.

Deși designul casei înseamnă că dormitorul este conectat la restul interiorului, un trapez glisant poate fi închis pentru a separa dormitorul și restul locuinței și oferă un pic de intimitate.

Baia mică are pereți din metal și piatră, iar o ușă din același material din lemn, folosit pentru a acoperi pereții casei, permite băii să dispară din vedere atunci când ușa este închisă.

Galerie foto:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here