Artistul Thomas Dambo a adus la viață un nou proiect: „Cei 6 uriași uciși”. Proiectul constă din șase sculpturi ascunse, realizate din diferite tipuri de lemn reciclat, cu ajutorul voluntarilor locali din Copenhaga. Lemnul reciclat folosit pentru uimitorii uriași, variază de la lemnul adunat din pădure, la tăierea copacilor bătrâni, la clădirile care au fost dărâmate.

Scopul acestui proiect este de a scoate arta din muzeu și de a arăta natura agreabilă a periferiilor de Copenhagai de Vest. Fiecare gigant este ascuns într-o locație frumoasă, iar Thomas îi încurajează pe indivizi să meargă la vânătoare de comori, folosind harta pentru a le găsi.

Micul Tilda se ascunde în pădure și privește printr-un șir de copaci. Se uită spre partea opusă a lacului, unde un spectator îl poate vedea din cealaltă parte. Ca un bonus, Thomas a înfrumusețat locul cu 28 de cuiburi de păsări, astfel că acestea pot căuta adăpost în timpul iernii.

Teddy Friendly stă în bătaia unui curent de apă întunzîndu-și mâna pentru a putea ajuta oamenii să traverseze. Acesta a fost numit după un profesor prietenos care a asistat la construirea sculpturii.

Hill Top se află pe vârful unui deal mic din Hvidovre, Copenhaga. Se sprijină în mâini și privește în vale.

Uriașul Louis trage un pui de somn pe un deal acoperit de copaci și înconjurat de natură. Această sculptură permite oamenilor să se târască înăuntru și să se joace sau să doarmă!

Lui Oscar îi place să se ascundă sub pod. Această sculptură este fabricată din lemnul strâns dintr-o moară de apă distrusă de vreme.

Sursa: Contemporist.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here