”Tocmai am lansat noul site al Ministerului Culturii, după mai bine de 10 ani în care n-a mai fost adus la zi ca design, platformă și interactivitate. Este încă un pas făcut în direcția transparenței administrative și a comunicării eficiente cu cetățenii interesați de cultură”, a scris Corina Șuteu, pe Facebook.

Apropierea între administrație și artiști este scopul definit al acestei platforme de comunicare. ”Sperăm ca noua platformă online (realizată pro bono de ZITEC cu care colaborăm din luna iunie 2016) să fie un instrument cât mai util și mai plăcut care să apropie și mai mult administrația culturală de artiști, intelectuali și agenții culturali din România”, a mai declarat ministrul.

Cei care au lucrat la noul site și-au dorit ca acesta să reflecte activitatea ministerului „pe teren”, să aibă o structură simplă și clară, să fie bine adaptat diverselor gadgeturi, să ofere o interfață de administrare prietenoasă, să descrie cât mai pe înțeles activitățile, să includă infografice, să dea o nouă identitate Ministerului Culturii, să fie actual și ușor de actualizat, să permită versiuni multilingve în viitor.

Site-ul a fost realizat voluntar de ZITEC (programare), Wanda Hutira (ilustrații, infografice), Adi Bulboacă (foto), Cărturești (consiliere), a precizat ministrul Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here