”Privire de sus”, expoziția cu lucrările pictorului Francisc Chiuariu, a fost vernisată la Galeria AnnArt și poate fi vizitată până pe 29 noiembrie. O selecție extinsă a fondului lucrări va fi prezentată la Viena, de către Galeria FivePlus Art Gallery.

Lucrările, realizate pe parcursul a trei ani, reprezintă o adevărată explozie cromatică, plină de gesturi și forme dinamice, conturând orașul cu nelininiștea și angoasele sale. Din când în cand, apare îngerul, ca simbol al evadării, al șansei de regăsire cosmice în tumultul urban. Îmbinarea de culori îndrăznețe cu delicatețea și chiar fragilitatea liniilor conferă forța mesajelor, desfășurate pe pânze de dimensiuni mari.

Francisc Chiurariu este unul dintre cei mai semnificativi pictori români contemporani. Lucrările sale au fost remarcate în licitații locale prin cota importantă de piață, dar și în expoziții internaționale: Moscova Liverpool sau Tel-Aviv. Colecționari din România, Franța, Rusia, Elveția, Canada, Africa de Sud, Israel i-au achiziționat lucrările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here