Idea Events si Let’s Do It, Romania! organizează, la București, conferința-dezbatere ”Sustainable buildings – A step into the future”.

Invitații speciali ai evenimentului vor fi reprezentanții biroului de arhitectură Broekbakema Olanda, Drs. Roger Tan, Managing Director și Ir. Aldo Vos, Arhitect Director. Cei doi vor prezenta proiectul Energy Academy Europe, certificat BREEAM Outstanding.

”Conferința își propune să servească drept punct de întâlnire a specialiștilor, pentru a discuta cele mai recente trenduri în materie de construcții sustenabile, a dezbate beneficiile clădirilor verzi din punct de vedere al relației dezvoltator-investitor-ocupant, a încuraja responsabilitatea față de mediu, a dezbate reglementările din domeniu și a propune metode de îmbunătățire a situației la nivel național”, precizează un comunicat al organizatorilor.

Conferința se adresează specialiștilor în domeniul construcțiilor sustenabile, arhitecților, inginerilor, top managerilor și reprezentanților celor mai importante companii naționale și internaționale, dar și tuturor celor interesați de domeniul sustenabilității și implicațiile lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here